16o Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών από την KPMG

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ειδικά για τα μέλη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίο υπροσφέρεται 10% για τη 1η συμμετοχή και 50% για τη 2η συμμετοχή επί των αναγραφόμενων τιμών. Θερμά παρακαλείσθε κατά τη δήλωση συμμετοχήςσας να αναγράφετε την ιδιότητά σας ως μέλος

 

16o Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών από την KPMG

HKPMG διοργανώνει το 16ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών στις 15 Ιουνίου στο DivaniApollonPalace. Στην ετήσια αυτή συνάντηση των στελεχών της Οικονομικής Διεύθυνσης θα συζητηθούν θέματα αιχμής της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας, τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τις επιχειρήσεις.

H φετινή εκδήλωση θα επικεντρωθεί στο μέλλον και στις αλλαγές που αυτό θα επιφέρει στο ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή μέσα στις εταιρείες.  Η ρομποτική τεχνολογία, το cybersecurity, o μετασχηματισμός των επιχειρήσεων, το Brexit, οι αλλαγές στα IFRS και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα ανατρέψουν τις ισχύουσες ισορροπίες και θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην αγορά. Οι επικεφαλής των Οικονομικών Διευθύνσεων θα κληθούν να λάβουν στρατηγικές αποφάσεις βασισμένοι στις τελευταίες εξελίξεις, τις οποίες οι ομιλητές του συνεδρίου θα αναλύσουν διεξοδικά.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου, για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα, θα είναι οι:

James Bellini, Ιστορικός του μέλλοντος, συγγραφέας και πρώην συντάκτης και παρουσιαστής στο FT Television και στο Sky News.

Peter Spiegel, Δημοσιογράφος των Financial Times, ερευνητής και οικονομολόγος.

Peter Zinn, Ειδικός σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Γνωστοί εμπειρογνώμονες νομικοί και εκπρόσωποι εταιρειών αναδιάρθρωσης χρεών επιχειρήσεων, θα συζητήσουν σε πάνελ για τις ευκαιρίες και τις επιλογές των μη εξυπηρετούμενων δανείων – NPL.

Χορηγοί: AVIS, BMW, CarlsonWagonlitTravel, Edenred, GenesisPharma, ICAP, ΤΣΕΚ (Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων), Speedex.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG αποτελεί το παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων εταιρειών παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών-μελώνσυνδεδεμένωνμετην KPMG International,ενόςΕλβετικού Συνεταιρισμού. Οι εταιρείες- μέλη της KPMG παρέχουν ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Λειτουργούμε σε 152 χώρες με προσωπικό περίπου 189 000 ατόμων παγκοσμίως.  Κάθε εταιρεία KPMG αποτελεί μια νομικά ξεχωριστή οντότητα.  Στη χώρα μας, η KPMG παρέχει, τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές, φορολογικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες: www.kpmg.com/gr

Σημείωση για το Συντάκτη: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Αλεξάνδρα Γεωργιάδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της KPMG, τηλ. 211 18 15 857,  ageorgiadou@kpmg.gr

brexit 5April

BREXIT - UK LEAVING THE EU | "ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ" - 5TH APRIL 2017 - PROGRAME UPDATED

BREXIT: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ

Ημερίδα από το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Ημερίδα για τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους για τις ελληνικές επιχειρήσεις τους εργαζόμενους και τους φοιτητές, τόσο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων Μ. Βρετανίας και Ε.Ε για το BREXIT, αλλά και κατά την «επόμενη μέρα»,  μετά την ολοκλήρωσή τους, διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη της INTEREL, εξειδικευμένης, πολυεθνικής εταιρείας publicaffairs.

Η πρωτοβουλία διοργανώνεται με τη συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και του Συλλόγου Αποφοίτων Ελλήνων Φοιτητών του LondonSchoolofEconomics.

Η ημερίδα φιλοξενείται από τη Eurobank και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου (ώρα προσέλευσης 9 π.μ.) στο  Mέγαρο Μποδοσάκη, Λεωφ. Αμαλίας 20. Αποτελεί την πρώτη εκδήλωση ενός στρατηγικού σχεδίου δράσης για τη μελέτη, τη συζήτηση και την προώθηση προτάσεων γύρω από το Brexitπου συντονίζει το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο.

Πρόγραμμα Ημερίδας | Event Programme
FaLang translation system by Faboba